Follow on Bloglovin

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Mietteitä uudesta dieetistä ja treenistä

Kolmas päivä dieettiä menossa! Niille jotka mahdollisesti ovat eksyneet tänne mun blogiini ensimmäistä kertaa tiedoksi; kyseessä siis Fitfarmin Weight Loss 10 viikon nettivalmennus:) Eilen mies otti musta pikku pikku bikineissä eli todella seksikkäissä (kuulisittepa vaan sarkasmin äänensävyn) alkkareissa kuvat edestä, sivusta ja takaa. 10 viikon päästä saa sitten vertailla. Mä tosiaan vietin tämän alkuviikon flunssan ja kuumeen vuoksi vällyjen alla, mutta jo tänään päätin lähteä kokeilemaan mun uutta saliohjelmaa!:) Treenejä on nyt siis treeni 1 ja treeni 2 ja ne kulkevat viikossa vuorotellen. Yhteensä treenejä tulisi viikossa olla kolme. Eli tällä viikolla vielä siis treeniin 2 tutustuminen ja vielä sitten toinen kierros treeni 1:stä :)

Tänne en luonnollisestikaan treeniohjelmiani viitsi julkaista, koska näillähän Fitfarm juuri tienaa;) Joka tapauksessa, joudun nyt hieman enemmän olemaan salini "äijien" puolella. Eihän se nyt ole mikään miesten puoli (nyt saisin feministien vihat päälleni!), mutta enemmän ainakin mun salini vapaapainojen ja tankojen parissa on niitä äijiä;) Eli tänään tätä naista kyykytettiin ja nostettiin rautaa ihan kunnolla! Sit ois pitäny vielä vetää kunnon intervallit loppuun mutta koska yskä vaivaa vielä aika lailla, mä pystyin vetämään sen vaan 10 minuuttiin.

Mä iloitsen niin kovasti tästä dieetistä! Tulee niin hyvä olo, koska sä syöt juuri sitä ja sen määrän, mitä sulle on paperiin merkattu. Niin helppoa! Ei voi tulla morkkiksia, paitsi jos fuskaat. Syödä voit hyvin ja täyttävästi. Ennen kaikkea painottaisin sitä, miten maukkaasti voi dieetin aikana syödä! Tänään salin jälkeen vietin aikaa kaupan vihannesosastolla kuin minkäkin viihteen parissa - mietin, mitä kaikkia yhdistelmiä kasviksista voikaan tehdä! Tässä nyt vasta kolmen ensimmäisen päivän ruuista osaa kuvina;
Toki mun makumaailmani on jo muutaman vuoden aikana tottunut terveellisimpiin vaihtoehtoihin, eli jos pyöreämmälle, sille joskus 90 -kiloiselle Paulaliinalle oltaisiin aikoinaan sanottu että sun ruokavalios päivässä on nyt noin kilo kasviksia, niin oisin reagoinut varmasti niin kuin moni "kunnolla ensi laihduttaja". Tiedättekö mitä tarkoitan? Siis jos esimerkiksi Jutta ja puolen vuoden superdieetit-ohjelmassa moni aloittaa uuden ruokavalionsa suu irvessä, ja vielä nauraen toteaa vaikkapa; "No, ruoka on vain polttoainetta..". Mutta kun ei sen ruuan tarvitse olla pelkkää kehon bensiiniä! Eilen katsoin telkusta Rakas sinusta on tullut pullukka -ohjelmaa. Siinä nuori nainen laittoi keittiössä kokatessaan jäisiä pakastevihanneksia pannulle. Toki itsekin voin käyttää pakastevihanneksia silloin tällöin, hätävarana. Mutta mielestäni, jos ostaa kasvisosastolta vaikka mitä tuoretta kasvista, paistaa niitä pelkässä vedessä, YHDISTÄÄ JA MAUSTAA hyvin, voi päivän ateria olla yhtä nautinnollinen "kokemus" kuin se vanha ja tuttu hamppariateriakin. Nautinnollisempikin! Olo nimittäin pysyy syötyäkin hyvänä ja virkeänä! Ja muuten! Pissalla saa käydä jatkuvasti:D Kyllä jokin kuona on mussakin lähtenyt liikkelle! Mun dieetissä saa syödä melko paljonkin, kaikki vaan tulee punnita, ja vettä tosiaan juoda ihan hemmetisti. Tänään menin ostamaan myös ruokavalioon kuuluvia Fitfarmin lisäravinteita. Muuten tosi jees, nyt voin syödä jopa välipalan oikein, mutta. Arvatkaapa kuka aivokääpä meni ostamaan KAKSI samaa heraprotskujauhetta kun toisen piti olla palkkari?! Ne oli siinä hyllyllä vierekkäin hitto vie!:D Mä jo fiksuna avasinkin ne molemmat perhanan purnukat joten ei auta - kun toi edellinen palkkari loppuu kohta, on se pojat kuulkaa taas uus kauppareisu. Hyvä minä, 10 pistettä ja papukaijamerkki!

Tällaisia ajatuksia tänään, eli pääpointtina terveellisen ruuan maittavuuden ilosanoma!^^ Nyt mä menen sohvakuntoilemaan tuon avokkini viereen;) 

Voikaa hyvin ja kuullaan taas<3

Ei kommentteja: