Follow on Bloglovin

maanantai 6. lokakuuta 2014

Lipsahdus.

Uups. Viimeks taisin luvata teille, että kirjoittelen ensi perjantaina. Uups, se perjantai oli jo 1,5 viikkoa sitten. Uups!

Paljon on taas kuitenkin hömpötelty; viikko sitten viikonlopun höösäsin töissä ylitöissä, sittemmin on ollu töitä, töitä, ja ette varmaan usko tätä seuraavaa - TÖITÄ!:D Ei jestamandeeras, elämä todella on liian lyhyt, sellasta vauhtia meinaan kuluu viikot että ihan kauhistuttaa:D Mutta työhän antaa ihmiselämälle tarkoituksen:D Vai miten se meni?

Mun elämässä työ on kuitenkin sellasta mukavaa suorittamista, mutta kun kello lyö arkipäivisin neljä iltapäivästä, työt jää työpaikalle ja keskityn omaan hyvinvointiini. Lähiaikoina sitä on tosin tullut liikaakin harrastettua juurikin omin päin. Oon viihtynyt liiankin hyvin itsekseni:D Viime viikolla sentään näki muitakin kivoja ihmisiä, ja viikonloppu vierähti vaihteeksi Porin maisemissa perheen luona:)
Siskokin täytti vuosia ja siksi sokerihumalat
Oon myös harrastanut wannabe -taiteilijuutta...

Ah, ei voi muuta todeta kuin että elämähän on kivaa ja ihanaa kun vaan keksii siihen kaikkea mahtavaa!:)

Tällä viikolla mulla on nyt tämä, huominen ja keskiviikkopäivä vapaata töistä. Jippiiiii!:) Mä nimittäin otin omaa (palkatonta, hahaa!) aikaani kirjottaa mun graduani. Haluun sen jo pois alta pois, se saa mut tuntemaan itteni niin luuseriksi kuin vaan olla ja voi... Miten sen teko on niin hidasta, uuvuttavaa, raastavaa ja uuvuttavaa?! Äh! Mutta onhan tässä, totta kai, ne vapaiden hyvätkin puolet; aamulla lähdin aamusaleille, ja ihan kuin vanhoina hyvinä opiskeluaikoina, salilta suoraan yliopistolle jossa sitten nassuun hyvä mutta halpa (2,60?!) yliopistoravintolan lounas. Miten kaikkea tätä ei osannut arvostaa ennen?! Ainiin, olihan sitä vähän köyhä...köyhempikin:D Mutta ruoka valmiina ja tonnikalapurkkimaiseen hintaan... On se meinaan aika luksusta!:D Eli te jotka vielä opiskelette - käyttäkää tuo etu hyväksi:)

Tää viikko tulee olemaan siispä hieman erilaisempi kuin normiviikot, ekaa kertaa muuten yli puoleen vuoteen!:) Ainoastaan tuntemukset alavatsalla ovat taas hieman kiusallisemman puoleisia, which reminds me... Munhan piti mainostaa teille yhtä mukavaa, pikkuista silikoonikaveria!

Edelliset kuvat ihan hienon nörtisti googlattuna;

"kuukuppi" !!:)

Tämä ihana, mahtava, ihana keksintö on pelastanut mun naistenpäivät jo vuodesta 2011. En tajua, miten kuukuppeja ei mainosteta niin kuin paljon kalliimmiksi tulevia ja luontoa kuormittavia siteitä tai tamponeja!? Mun edellinen (metsänvihreä<3) kuppini oli uskollinen ystävä sen kolmisen vuotta, kunnes pari kuukautta sitten sitä erillisessä kattilassa desinfioidessa poltin sen sitten lopulta pohjaan... :D Ostinkin hetki sitten Lunette -kuppien pinkimmän version, vaikkei se väri juuri ketään muuta oman itseni lisäksi ilahduta, hoho! Joka tapauksessa pointtini onkin nyt mainostaa kaikille naisille; kuukuppi on pelastanut kuukautiseni kaikella tavalla! Kuppi ei yleensäkään vuoda ikinä ohitse, se ei satu, sen laittaminen paikalleen ei ole vaikeaa ja ennen kaikkea - en aina edes muista omia kuukautisiani! Joten...kipittäkäähän neitoset apteekkiin ja sijoittakaa tuo noin kolmisenkymmenen euron summa - kuukautissuojakustannuksesi ovatkin siten siinä about seuraavalle viidelle vuodelle!:)

Nyt mä aion jatkaa tässä sitä mitä olinkin tekemässä; taas hieman töllöä, sohvaa, kainalossa koiraa, ja itse makaan...missäs muualla kuin murun kainalossa;) 

Öitä muruset^^

Ei kommentteja: