Follow on Bloglovin

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Hyvää yötä ja kohta taas huomenta:)

Iltaa!:)

Täältä tulee tällaiset pikapäivitykset, koska haluaisin jakaa kanssanne taas monta eri asiaa, iloa, arjen valopilkkua, hetkeä.

Siis ensinnäkin tajusin tänään, että en ole vielä koskaan kertonut täällä yhdestä mun hyvästä kaverista, joka pelastaa mun kurjan olotilan kerran kuussa, joka kuukausi! Kyseessä on nimittäin mun Kuukausittainen, jo Kolmen vuoden takainen Kaverini neiti Kuukuppi! Mutta en mene vielä tähän, nimittäin tää aihe vaatii kuvia:D Kyllä! Tosin ihan käyttämättömistä kavereista:D Siinä aihe nro 1.

Toiseksi tulossa lisää ajatuksia, ideoita ja ideointia terveellisistä elämäntavoista. 

Edellinen juontaa juurensa siihen tosiasiaan, että mä vedin eilen överit. Kahdellakin tavalla; vedin sekä ruokaöverit että viiniöverit. 

Töistä järjestettiin meille siis tällainen ansaittu tiimi-ilta Tampereen Tammelassa sijaitsevassa Villa Sofiassa:) Talo oli kaunis - vaaleanpunainen ulkoa, sisältä täynnä pastellisävyjä kera vanhan historiansa jo vuodesta 1921:)

Illan idea oli siis tehdä yhdessä tiiminä ruokaa, ja illan teema oli Italia ja maan neljä ruokalajia:) Ensin söimme (minun valmistamaa) papu-pastakeittoa, johon ei onneksi tullut kuin vain 7 valkosipulinkynttä jonka vuoksi en yhtään tänään ole enää lemunnut tuolle ihanalle viitlöökille:D Enpä, enpä! Mutta oi nam tuli hyvää, pesi suomalaisen papusopan mennen tullen!;) Sitten oli tiedossa Puttanesca -pastaa aka ilotyttöpastaa  - mitä mä sanoin; mehän ansaittiin toi ilta:D Ehheh! Tässä vaiheessa jo valmiiksi saatua alkuähkyä seurasi vielä pääruokana pannussa paistettu sienirisotto sekä maailman murein kana + tomaattipestoinen mozzarellasalaatti<3 Lopuksi söin maailman taivaallisinta tiramisua, josta jopa pidin! Salaisuus varmaankin kaikissa "lajikkeissa" oli näiden ruokien aito italialaisuus, sillä paikan pääkokki kertoi oppineensa reseptinsä aina itse joltain henkilöltä, kun on kokkihommissaan kierrellyt ympäri ämpäri maailmaa:) 

Kaiken kaikkiaan ilta oli taivaallisen maistuva & hauska:) Vielä illan viinipruuvien jälkeen saavuin myös pienen ojassakäynnin jälkeen kotiin varmastikin pari raskausarpea saaneena, ja tänä aamuna sitten lenkkeilinkin töihin ja takaisin. Hetki sitten vielä Mallan kanssa repästiin lisäksi pienet intervalli-juoksureenit, ja nyt oonkin ihan valmis menemään petiin. Tämä siis pikapäivityksestä tällä erää;) Palataan luultavasti perjantaina!:) 

Tsemppiä kaikille loppuviikkoon ja pitäkää itsenne lämpiminä^^

Ei kommentteja: