Follow on Bloglovin

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Rainy day lazy day.

Hello I'm sick eli nykysuomeks(ko) #helloimsick. 

Saikullapas siis taas kerran ja kuin tämän päivänkin ukkossalama kirkkaalta taivaalta, muhun iski tuo #lihaskipu #voimattomuus ynnä muut hästäg -shitit JÄLLEEN kuvioihin, että en voi enää ymmärtää mistä on kyse:( Kun elän aivan normaalisti ja terveellisesti! Sanoin vaan aamulla H:lle "Noh, kai mä kohta kuolen pois" :D Vähän mustaa huumoria aamuun, mutta silti jopa puoliks tosissaan! Seriously, what's wrong with me?:(

Varasin jälleen tässä ajan kulukseni tuon passihakemusajan poliisiasemalle elokuussa, jos silloin ehtisi (Matti Myöhäsenä tietenkin) jopa ilmestymään paikan päälle?!:D Suunnitelmat matkailuun ovat kirjavan runsaat ja mä en kestä olla näin suomalainen:D Koska oon muka viimeksi ollut vuoden verran Suomessa putkeen?!

Eli ja mutta mikäs tässä ihmetellessä kaikkia muailman eri asioita, kai joskus on pakko sairastaa, voihan tästäkin ajasta nauttia - ottaa sitä omaa aikaa ilman pakkoa tehdä yhtään mitään!;)

Tässä päivän tunnelmia sateenropinan musisoidessa parvekkeen ovelta kaiken muun hiljaisuuden keskeltä:
 
Alueen vieressä sijaitseva kirjasto ja liike Punnitse & Säästä olivat myös mukana tämän päivän piristyksen sponssaamisessa:)
Jospa huomenna sitä kykenisi jälleen osallistumaan ihmisten arkeen mukaan!

Lämpöisää filttihuopa -sadekelistä päivää ihan jokaiselle ihanalle tyypille♡ 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta ja rentouttavalta päivältä! Hieman kirjastossa käymistä ja ruuanlaittoa. Ihania ovat tuollaiset päivät, kun ei tarvitse tehdä muuta kuin nauttia! :)

Paula Koo kirjoitti...

Oli juu ihan jees, ainoana miinuksena tää kipeenä olo:S Vielä sama olotila ja huomenna lekurii mut onneks hyvä safka ja kirjat tosiaan pelastaa xD

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Paula Koo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.