Follow on Bloglovin

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Rainy day lazy day.

Hello I'm sick eli nykysuomeks(ko) #helloimsick. 

Saikullapas siis taas kerran ja kuin tämän päivänkin ukkossalama kirkkaalta taivaalta, muhun iski tuo #lihaskipu #voimattomuus ynnä muut hästäg -shitit JÄLLEEN kuvioihin, että en voi enää ymmärtää mistä on kyse:( Kun elän aivan normaalisti ja terveellisesti! Sanoin vaan aamulla H:lle "Noh, kai mä kohta kuolen pois" :D Vähän mustaa huumoria aamuun, mutta silti jopa puoliks tosissaan! Seriously, what's wrong with me?:(

Varasin jälleen tässä ajan kulukseni tuon passihakemusajan poliisiasemalle elokuussa, jos silloin ehtisi (Matti Myöhäsenä tietenkin) jopa ilmestymään paikan päälle?!:D Suunnitelmat matkailuun ovat kirjavan runsaat ja mä en kestä olla näin suomalainen:D Koska oon muka viimeksi ollut vuoden verran Suomessa putkeen?!

Eli ja mutta mikäs tässä ihmetellessä kaikkia muailman eri asioita, kai joskus on pakko sairastaa, voihan tästäkin ajasta nauttia - ottaa sitä omaa aikaa ilman pakkoa tehdä yhtään mitään!;)

Tässä päivän tunnelmia sateenropinan musisoidessa parvekkeen ovelta kaiken muun hiljaisuuden keskeltä:
 
Alueen vieressä sijaitseva kirjasto ja liike Punnitse & Säästä olivat myös mukana tämän päivän piristyksen sponssaamisessa:)
Jospa huomenna sitä kykenisi jälleen osallistumaan ihmisten arkeen mukaan!

Lämpöisää filttihuopa -sadekelistä päivää ihan jokaiselle ihanalle tyypille♡ 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta ja rentouttavalta päivältä! Hieman kirjastossa käymistä ja ruuanlaittoa. Ihania ovat tuollaiset päivät, kun ei tarvitse tehdä muuta kuin nauttia! :)

Unknown kirjoitti...

Oli juu ihan jees, ainoana miinuksena tää kipeenä olo:S Vielä sama olotila ja huomenna lekurii mut onneks hyvä safka ja kirjat tosiaan pelastaa xD

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.