Follow on Bloglovin

torstai 4. joulukuuta 2014

Ihana joulu(kuu) ja sen kimallusta

Nyt ne ovat takana! Vuoden ehkä kurjimmat kuukaudet (ainakin mun mielestä) eli loka- ja marraskuu. Lähtölaskenta jouluun on alkanut! Toivottavasti tekin ootte tämmösiä joulun lapsosia kuten mä siinä suhteessa, että laskette päiviä jouluaattoon kalenteri(e)n luukuista;)
Yllä näkyvä kalenteri on ihan ilmaisjakelusta saatu Tampereen seurakunnan joulukalenteri, ja maisemana siinä onkin Keskustorin joulutori ja Vanha kirkko:) Toisena joulukuun päivänä kalenterin luukusta tuli esiin teksti "Pidä tänään itsestäsi" :) Se sai mut pohtimaan seuraavaa; mä olen päättänyt pitää kunnon herkuttelujoulun ja -joulukuun!:) Piparitaikinat oottelevat pakkasessa (en jaksa tehä ite, kun viime jouluna siinä mukamas meni niin paljon aikaa:D) ja suklaatakin on mussuteltu ihan kiitettävästi<3 Toki aina välillä niitä sitten (osaa) sulatellaan salilla ja pihalla liikkuessa. Mutta juuri tämä kuukausi on juhlan ja herkkujen aikaa, ja siks ainakin mä aion sallia nautiskelun, viltin alla oleilun, vähemmän gradustressailun ym. itselleni. Tammikuussa, kuten sanottu, alkaa muutenkin tuo mun Fitfarmin In shape Liten valmennusohjelma, joten sikälikin pari kiloa nousua ei (vielä) haittaa;) Hikoillaan sitten kahta kauheemmin tukevassa tammikuussa!;) 

Ootteko ihmiset jo ostelleet joululahjoja?:) Mä olen omat shoppailuni jo hoitanut, ja ah niin helpolla tavalla! Nimittäin kaikki lahjat läheisilleni tulivat/tulevat tänä vuonna kaikenlaisten putiikkien verkkokaupoista!:) Internet se vaan tekee kaiken helpommaksi -ajattelee ja ihmettelee Pallero vielä 2010 -vuosikymmenellä:P 

Itseänikin olen toki lahjonut, ja tiistaina sain jälleen hemmottelua Tmi Satu Kristiinan kynsipakeilla;
Eli nyt on taas kauteen sopivat glitterkynnet, sopivasti rockilla maustettuina;) Satulla on nyt Grouponillekin diili Tampereen seudulla, eli taidolla tehdyt ripsipidennykset nyt 35e! :) 180 ensimmäistä ehtivät ostamaan ko.diilin, joten vielä niitä on jonkun verran jäljellä^^ Satu löytyy edelleen myös mm. Instagramista nimimerkillä @satukristiina. Sinne vaan kyselemään itsellenne (tai lahjaksi!) jouluun tai uuteenvuoteen kivasti mätsääviä kynsiä tai kauniita räpsyttimiä. Bling bling! :)

Eli ei tässä sen kummempaa elämää elellä:) Miten tää joulu vaan on yhä tässäkin iässä niin ihanaa aikaa?! Sitä osaa vaan jotenkin ottaa asiat rennommin, olla lempeämpi itseään kohtaan. Toki moni kokee tämän ajan myös surullisena tai ahdistavana vuodenaikana, harvoille Suomessa joulu on ihan täysin neutraalia aikaa. Se herättää aina jotain tunteita. Mutta toivon kuitenkin jokaiselle teistä nautinnollista joulunodotusta<3 Fiilistelkää vaikka (tai menkää käymään!) Tampereen Tallipihan joulukojuja näissä tunnelmissa;
Tai olkaa vain yksinkertaisesti perinteitä kunnioittavia höppänöitä ja tehkää vaikka tätäkin perässä;
Keittäkää keskellä päivää riisipuuroa samalla kun puukauhalla sekoittaen ootte ihan onnenne kukkuloilla saadessanne keittää tätä ihanaa joululta jo tuoksuvaakin puuroa ja vielä laulaa hoilata mukana vaikkapa Joulumaata :D Kaneli kruunaa mausteena jouluisen maun! Ainoastaan luumusoppa puuttui:) Nnnams!

Oikein onnellista joulunodotusta ja -aikaa kaikille :)

Ei kommentteja: