Follow on Bloglovin

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Takasirruatuun!

Kot kot kot, fit fit fit.

Farmilainen tässä hei. Nimittän fitfarmilainen. Kyllä, luette jälleen oikein! Oli ihan pakko tulla tänne intoilemaan, eli tosiaan tämäkin nainen on lopulta sortunut ko. fitnessfirman houkutuksiin, toisin sanoen 2,5 kuukauden nettivalmennukseen mukaan!

Muistatteko, kun kerroin ortoreksiaa käsittelevässä postauksessani käyväni silloin tällöin terapeutin juttusilla? Käyn puhumassa mm. syömisistäni ja painostani. No, terapeuttini tuntee kuulemma työnsäkin puolesta Jutan ja Bullin erittäin hyvin, ja koska olin farmilaisuutta jo hetken pohtinut, myönnytteli terapeuttinikin sen olevan ihan toimiva vaihtoehto muutoksia kaipaavalle:) Mikäli omaa ohjelmaa ja ruokavaliota siis vain jaksaa ahkerasti noudattaa. Hitsit kun päästinkin aikoinaan oman ruokavaakani menemään, viimeistään nyt joudun nimittäin ostamaan uuden!:)
Oon niin innoissani tästä tulevasta projektista että oksat pois!:) Sitä saa sitten joulunakin syödä napa koholla hyvällä omallatunnolla sen enempää ahdistumatta, kun vuoden alusta, tarkemmin siis 12.1.2015, alkaa aivan uusi sali- ja ruokavalio-ohjelma! Pitkästä aikaa tämänkään naisen ei tarvitse hetkeen pohtia sitä iänikuista arjen kysymystä "mitä tänään syötäisiin", kun se on aina suoraan sulla ohjelmissa sanottuna;) How easy is that?! Ostin siis juuri hetki sitten nettivalmennuksen nimeltä Lite (In Shape). Tavoitteena mulla lähinnä on enää;

-ehkä ihan muutaman kilon painonpudotus, joku 55kg paino ois jees:) (eli n.4kg vähemmän nykyisestä)
-kiinteytys
-lisää lihasta
-enemmän voimaa ja kuntoa!

Tämä kaikki siis ihan oman hyvinvoinnin ja terveyden vuoksi! Ai että liikkuminen on kuulkaa ihanaa!;)

Onko teillä kokemuksia Fitfarmista tai nimenomaan Liten nettivalmennuksesta?:)

Ja nyt tää nainen liikkuu laitattamaan ripsiä omiin simmuihinsa, sillä (Instagram) @satukristiina haluaa mut väkisin koekaniiniksi:D Vaikka mä ensin kieltäydyin, koska mulla kyllä riittää tuota pituutta ja kaarevuutta ihan omissakin ripsissä. No mutta, kun kerran ilmaiseksi tarjotaan ja helpottaahan ainakin taas vähäsen kiireellistä elämää kun säästää meikkailuajassa!:) Satu tuossa perusti oman kynsi- ja ripsiyrityksen, eli tsekatkaa ihmeessä IG:stä @satukristiina tai netistä esim. Tmi Satu Kristiina Ripsi- ja Kynsimuotoilu !:)  

Se ommoro!

Ei kommentteja: