Follow on Bloglovin

perjantai 19. syyskuuta 2014

Tee, näe, nauti, kuvaa

...ja tehkää perässä n-y-t NYT!

Syksy voi olla kaunis kun...
Laitat ruokaa (rakkaudella) syksyn sadosta<3 Kevyempää saat, kun korvaat mm. kermaviilit piirakkapohjassa piimällä, tai kun korvaat edes puolet vehnäjauhoista ruisjauhoilla. Omppupiirakan kanssa kokkailin kevyemmin jogurtin kanssa, ja trust me, vaniljakastikkeestakin saa ilman kermaakin aivan hyvän makuista:) Ainoastaan hieman löysempää pelkällä maidolla.
Painut ulos sulattelemaan herkutteluja, mutta ennen kaikkia nauttimaan vielä hetken aikaa meille paistattelevista luonnon kauniista väreistä. Entinen syysvihaaja täällä on rakastunut nyt syksyn värikirjoon ja viileneviin iltoihin<3
 Voit muistella hetken vielä mennyttä kesää, ja sanoa sille hei hei, nähdään ensi vuonna<3
Tunne jokainen hetki, näe jokainen väre, haista syksyn erilaiset rantojen tai metsien tuoksut<3
Ja kun ulkona on jo tarpeeksi pimeää, syvenny kotisi lämmössä vaikkapa hyvän kirjan lukemiseen. (Mulla tarkoittanut lähiaikoina myös gradua, siksi mua ei täällä niin usein nyt näy:( )
Takki Even&Odd
Fiilistele tulevaa talvea mm. vaateuutuksillasi;P Mihin ihaniin juttuihin saa kohta taas kietoutua lämmittelemään:)
Pakolliset; takki H&M, pökät Better Bodies, kengät Esprit, korvaläpät miestenosasto Prisma:D
Syksyisiä terkkuja siis täältä kameran takaa! Ehdin joskus jopa postailemaan, ihme ja kumma, mulla on kyllä varsinaiset elämän ruuhkavuodet menossa!:D En ole supernainen, mutta just tällä hetkellä väsynyt & superiloinen kumminkin... :) Nautitaan jälleen ihanista ilmoista ulkona, liikutaan ja syödään hyvin, eikö niin?:) 

Heips ja haleja^^

Ei kommentteja: