Follow on Bloglovin

perjantai 12. syyskuuta 2014

LKOP

Luojan kiitos on perjantai! Ja hejssansaa vaan taas:)

Tämmöstä asiaa tänään; mä oon kyllä nykyään joku vähäisissä määrissä jotain maanista depressioo sairastava hömelö:D Miten muuten mun mielialat vois vaihdella tällä tavalla? Millä tavalla..? No okei, hormonikierrekin on taas kohdillaan tätä kuuta ja on turvotusta ja niin pois päin. Mut siis yks ilta pillahdin tosta vaan yht'äkkiä iiisoon itkuun H:lle, miten kaikki stressaa kaikki ja blaablaablaa. Onko se se perjantai vai mikä, mutta tänään olo on mitä rauhallisin. Vse budet horosho! -venäläisen sanonnan tapaan siis kaikki aina kuitenkin järjestyy:) 

Eilen osallistuin ekaa kertaa mun piirustus- ja maalauskurssilleni:) Siellä mä istuin ylilahjakkaiden mummojen kanssa ja vetelin hiilellä noin metri kertaa metri kokoiselle paperille takiaisia ja pihlajanoksia, kun mummelit piirsi lyijäreillä valokuvamaisia pikkutarkkoja (kauniita kylläkin!) kuvia... Piti alkaa haastattelemaan opettajaa Malevichin Mustasta neliöstä ja venäläisestä avantgarde versus sosialistinen realismi -asetelmista ettei tullut liian amatööri olo:D Kyllä mäki osaan piirtää kauniita ja yksityiskohtaisia kuvia - mulla ei vaan riitä kärsivällisyys siihen!:D Siks rakastankin pensselimäistä liitua, jonka kanssa ei tarvitse olla niin tarkka:D Mut miks kaiken pitäisi olla niin totista saatipa sitten tarkkaa touhua! Tättärää - harrastuksissapa ei pidäkään! Tuo pätee mulla nykyään sekä tuohon piirtämiseen niin ainakin nyt liikuntaan!

No, se taiteesta ja harrastelusta. Eilisen loppuilta meni pihan karvarouskuja ja herkkutatteja syöden, sittemmin uni maittoikin vielä enemmän:) Joka tapauksessa, halusin oikeastaan vain tulla jakamaan elämäniloa tälle viikonlopulle; tee juuri tästä viikonlopusta se syksysi paras!:) Tai edes tähän asti paras;P

Tänään perjantaina nousin tuttuun tapaan aamukuuden aikaan lämpimään suihkuun, ja jo siellä seistessäni päätin, että juuri tämä päivä on ja tulee olemaan kaunis. Aamupalaksi yksi viilis ja vitamiinejä nassuun (nyt en enää sairastu!!), pyörällä töihin musat korvilla. Töissäkin on OIKEESTI kivaa olla, kun vaan OIKEESTI päättää niin! Tuunaa työpisteestäsi oman näköisesi, pidä se siistinä. Laita sermille/seinille julisteita (mulla mieskalenteri,haha!), ota kotoa oma pirtsakan värinen kahvi-/teemuki + itse ostetut sitruunateet kauniissa pakkauksissa työpaikalle, ja asettele ne omiin kaappeihisi. Riisu työpisteellä kengät ja vaihda villasukkiin, istu kotoisasti vaikka jalat ristissä. Tee töitä. Nauti. Nauti siitä mitä teet.
Sama päitee kaikkeen arjessa ja elämässä yleensä<3

Eli ihanaa, rauhaisaa ja onnistuvaa viikonloppua teille kaikille, olitte sitten töissä tai vapaalla:) 

~Paula~

Ei kommentteja: