Follow on Bloglovin

torstai 5. kesäkuuta 2014

I'm still here!:)

Anteeksi ihmiset hyvät! En ole ollut täällä aikoihin, niin paljon on ollut puuhaa ja tehtävää, huh! Elämä kulkee ja on siis kesäkuu. Mulla on tässä vieressä vavva joka pian taas heräilee, joten pitemmittä kirjoituksitta jo melko tuttuun tapaan kuvakuulumisiin...


ELIKKÄ, why don't we start from the top...

Kelejä on pidellyt aina silloin kun nyt on pidellyt, vuorotellen on sekä satanut että paistanut:) Itse olen nauttinut lämpimistä säistä täysillä, kasvatellut salaattiaineksia omalla parvekkeella, istuttanut kukkia. Täten olen saanut myöskin nauttia siitä parvekkeen viihtyisyydestä<3 Yllä olevassa kuvassa missä makoilen (parvekkeella), nukahdin kirja kädessä hieman kuvan ottoa myöhemmin:D Tuosta nukkumisesta aion muuten puhua teille vielä myöhemmin jossain toisessa postauksessa, nimittäin olen huomenna menossa verikokeisiin, jossa testataan ainakin nyt kilpirauhasarvoja... :S Lyhyesti sanottuna; voisin nukkua 24/7, ja tämä haittaa todella paljon tällä hetkellä omaa elämää ja arkea:( Tätä on jatkunut jo aivan liian pitkään, josta jo vihjailinkin edellisessä postauksessani. Tänään oli viimein lääkäriaika, en kestä tätä enää!

Silti, väkisin ja yritteliäänä tyttönä, olen hankkinut jäsenyyden GoGon kuntosalille Pirkkalaan:) Kun vaan saan jotain selvyyttä tähän väsymykseen, alan jopa mahdollisesti käymäänkin kyseisessä paikassa säännöllisesti... Viime lauantaina otin paikan päälle itseasiassa personal trainer -tunnin, koska kyseessä on kuitenkin minulle jälleen aivan uusi kuntosali, ja mielestäni on mukavampi tutustua uuteen paikkaan jonkun avustuksella. Hauska mies oli tuo pt, ja hän sanoi mm; "Sulla ei ainakaan paikat roiku vaikka ootkin laihtunut niin rajusti! Usein kun ihmiset laihtuu niin paikat roikkuu, sulla ne ei roiku!" Näyttipä tuo mulle myös liikkeet, joilla saa hyvän pepun:D Hahaa! Asia äijä siis! Voisi taas viikonlopun ratoksi mennä kuntoilemaan, H:kin meinasi tuonne jäsenyyden ostaa, eli tiedossa mukavia parisuhde-yhteisharrastuskuntoiluja:D Mus mus!

Ja todellakin, meillä on nyt ollut tasan viikon verran tuo pieni vauva kotonamme<3 Hän on Malla, ja Malla on erittäin ihmisrakas, riippuvainen mamman sylistä, rohkea, voimakas ja tuleva iso ranskanbulldoggi -tytsy, jolta ei myöskään älliä puutu!:) Hommaakin hänestä tietysti on, mutta ainoastaan positiivisellä tavalla. Niin rakas äidin mussu hän jo on<3 

Eli hienostihan tässä elämä rullaa, miinus tuo ainainen, pitkään jatkunut uupumus joka toivottavasti saa pian jonkun syyn ja selityksen. Haluaisin jatkaa ahkeraa arkeani, kiitos:) Mutta tuosta kerron vielä tosiaan tarkemmin kun taas pääsen läppärin ääreen... Sorit vaan tästä nopeasta tiivistelmäbloggauksesta!:/ Nyt pitää vaan viedä tuo heräilevä mussu ulos pisuille;)

Ahkeraa ja kesäistä loppuviikkoa kaikille<3

Ei kommentteja: