Follow on Bloglovin

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Mielenrauhaa

Heipä hei jälleen kaikki!:)

Voi hyvää päivää millaista stressinpoikasta on vähintään viimeisen viikon aikana ollut! Olin viime viikon sinnittelyn loppupäässä kuitenkin ja jälleen kerran sairaana, ja töistä poissaolo aiheuttaa aina niin kovaa morkkista. Vaikka eihän sairaudelle mitään kukaan voi! En ole siis aikoihin sairastelunikaan vuoksi päässyt harrastamaan oikeastaan mitään liikuntaa. 

Veikkaan, että sairasteluuni on liittynyt läheisesti juuri tuo stressi, mm. työpaikalla. Töitä on niin valtavasti. Äh. Hyvät uutiset ovatkin; olen oppinut sulkemaan työasiat mielestäni joka kerta, kun pääsen kotiin. No nyt tässä tosin niistä muutamalla rimpsulla mainitsin, mutta silti. Työ pysyy töissä, ne odottavat siellä, tai kuten joogatunneillani usein sanottiin: "Se mitä et parhaillasi tee, sitä ei ole olemassa". Vanhojakaan asioita ei enää ole, ne ovat kuolleet. Muistot ovat ajatuksia, ja ajatuksia tulee pyrkiä pitämään positiivisina:) 

Mä nautin tästä hetkestä, tästä päivästä, nykyään aikalailla joka ikinen päivä. Kuului siihen sitten liikuntaa, ruokaa, rasvaista ruokaa, karkkia, ystäviä, yksinoloa kotisohvalla, poikaystävän kainalo arki-iltana peiton alla... Simple things<3 

Kesää olen suunnitellut jo innolla. Kesä pitkästä aikaa koti-Suomessa! KOKO KESÄ!<3 Oma maa mansikka muu maa mustikka. Mansikkakesä!
 
(Nämä kuvat: Backgrounds HD -sovellus)
On suunnitteilla uuden vauvan kanssa olemista & lenkkeilyä, mökkeilyä kahdestaan ja isommilla porukoilla, grilli-iltoja, Yyterin rantoja, jäätelöä, ehkä matkustamista. Tässä ne kaikki kivat asiat (vähintään!) ja grilli-illasta aletaan jo muuten tämän viikon perjantaina;) Ystäväni on muuttanut meidän alueelle ihan tuohon naapuriin<3 Rakastan tätä aluetta Tampereella. Kuusi vuotta keskustassa asuneena en enää koskaan muuttaisi kaupungin vilskeeseen;) Ehkä sali olisi lähempänä, se plussana.

Koska olen kaivannut kertomani mukaan Venäjälle, ja haluan aina töistä päästyäni sulkea ajatukseni seuraavana aamuna odottavista tehtävistä, tein H:n kanssa pari päivää sitten jotain mukavaa... 
Menimme Tampereen Kalevassa sijaitsevaan "Assorti" -nimiseen, venäläiseen kahvilaan:) Ja mitäs muuta mä olisinkaan tilannut kuin slaavilaista ihanuutta; pelmenejä smetanan kera! H:kin tykästyi;)
Muuten olen huomannut töissä, että tietysti työpaikkamukavuuksien lisäksi arjen jaksamista työn tohinassa tukee hyvä olo itsestä<3 Sitä voi kohentaa oman kroppansa muokkaamisella, tai esimerkiksi vain pienillä asusteilla ja erilaisilla vaateyhdistelmillä. Itse sain näiden kuvien paitoja ystävältäni hänen heittäessään niitä jo pois muuttotohinoissa:)

Muistakaa ystävät, että jo pienet asiat tai edes pienet asennemuutokset tekevät paljon. You don't have to be skinny to be happy. Maailma ei saa olla niin ulkonäkökeskeinen. Paitsi on toki kiva jos työpisteesi mieskalenterin miehillä on jotain kuhmua, josta saat myöskin motivaatiota päivääsi;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana paita! Meinaan toi harmaa, missä on noi reiät käsivarsilla, haluun kans :D

Paula Koo kirjoitti...

Kiitän:D Joku Onlyn toi kai ihan on, kaverilta tosiaan poisheitettyä.. :)