Follow on Bloglovin

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Menoa riittää!:)

Mulla olisi nyt niin paljon blogi -kirjoitettavaa, etten edes enää tiedä mistä kirjoittaisin, mistä aloittaisin. Treenit, rakkaus, muu sosiaalinen elämä, työt ja kaikki kulkevat ja sujuvat nyt paremmin kuin koskaan! Paljon liittyy ihan muhun itseeni; mulla on arkeen hyvä ote ja rytmi, koen olevani hyödyllinen (koska työ), eli en ole turhautunut 24/7. Paino on nyt 58 kiloa (?!) ja on kevät! Kaunis kevät. 

Eli kyllä, salitreenit kulkee, kehityn hyvää vauhtia:) Ruokavalionkin suhteen oon alkanut vähän löysäämään köyttä; sallin itselleni pieniä herkkuhetkiä silloin tällöin;) Vaikka olenkin hiilariherkutellut, on painoni siis tosiaan 58 kiloa. Nyt aikalailla tasan 30 kiloa vähemmän, kuin muutama vuosi sitten. Tällä viikolla moni onkin minulle todennut; "Oot laihtunut ihan älyttömästi, näytät tosi hyvältä" tai "Ootpas sä taas kahdessa viikossa pienentynyt". Ja tottahan sekin on, että kun sulla on arkeen rutiiini ja se rytmi, toimit silloin väkisinkin aktiivisemmin! En voisi tarpeeksi painottaa tuota elämän säännöllisyyttä;)

Perjantai-iltana istuimme ystäväni kanssa kaupungilla parissakin eri paikassa; salaattiruokailun jälkeen oli pakko saada sokeria:D Eli ensimmäisestä paikasta A paikkaan B jatkoille. Sokerihumalaa etsimään. Päädyimme Kulma -nimisen kahvilan antimiin, ja kuvassa komeilee luultavasti maailman ihanin ja raikkain mandariini-pähkinäkakku -pala!<3 Tiedänpähän taas ensi viikolla, minkä vuoksi teen kovempaakin kovaa salireeniä:D Kirjaimellisesti kiitos NAM.
Musta on tullut joko vanha, tai liikaa terveyttäni ajatteleva, vieläkin nössömpi absolutisti -nainen. Eilen menin "viihteelle", eli yritin olla alkoholin ja sitä nauttivien ihmisten seurassa. Kestin noin puoli tuntia, kunnes menin ystäväni luokse kylään ja nautimme illan herkkuja, yhdessäoloa, ja puhuimme mistä hyvät ystävät keskenään ikinä voivatkaan puhua<3
Smoothiet aamupuurossa:D Tähän ihanuuteen laitoin summa mutikassa:
  • pinaatinlehtiä (tuoreita)
  • kiiviä
  • banaania
  • mantelimaitoa
  • mustikoita
Viikonlopun säät ovat hellineet meitä suomalaisia nyt oikein olan takaa<3 Joten eiköhän siitä silloin kuulu ottaa ilo irti!
Eilen aamulla meidän piti murun kanssa mennä salille heti herättyämme, mutta hei lahopää; olitko unohtanut pestä kaikki treenivaatteet?! Päätimme lähteä ulkoilmaan juoksemaan:) H piiskasi mua juoksemaan kunnon intervalli -harjoitteluja/spurtteja/pinkaisuja:D  Urheilu voi olla myös mukavaa ja yhteistä parisuhdeaikaa;) Tänään taas menimme ulkoiluttamaan H:n koiraa metsään. Tuntuu, ettei tuosta auringonpaisteesta voi jälleen yhden pitkän talven jälkeen saada millään tarpeekseen!

Ihanaiset kauniit ihmiset; toivon jokaiselle erittäin aurinkoista tulevaa uutta viikkoa:) Löytäkää elämäänne rytmi jos se on hukassa, juoskaa, nauttikaa, herkutelkaa, rakastakaa, naurakaa. Elämä on niin kaunis<3 Itse olen elämässäni tällä hetkellä niin onnellinen että vois tykkäyksestä haljeta niin kuin Juha Tapio konsanaan!:D Elämä tapahtuu nyt<3

Ei kommentteja: