Follow on Bloglovin

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Everyday is a cake day! Or is it..?

Viikot & viikonloput ne vaan menee! Kevät tulee:)

Perjantai meni juuri niin kuin suunnittelin. H:n kaveri tuli meille siinä heti edellisen postauksen jälkeen kylään, käytiin kaupoilla, Kangasalla, ja sitten tultiin taas meille ja pojat meni saunomaan. Mä jäin köökin puolelle purkamaan sitä edellisessä postauksessa mainitsemaani perjantain leivontahimoa:) Sain samalla kuunnella rauhassa omaa lempimusiikkiani ja laulaa täysillä. Kauha kädessä. Lähinnä venäjäksi. Luonnollisesti.
Tein kinderkakkua! Periaatteessa pohja melko sama kuin mokkapaloilla, lisäsin ainoastaan kuivien aineiden joukkoon sulatetun rasvan lisäksi myös muutaman desin kiehuvaa vettä, ja lopuksi joukkoon 4 kananmunaa. Pohja uuniin 200 asteeseen n.30min ja sitten jäähtymään hetkeksi esim.parvekkeelle. Jäähtyneen pohjan päälle tulee kreemi, jossa 150g rasvaa ja ~5dl tomusokeria ja näitä vatkataan yhteen vähintään 5min. Laitoin pohjan kreemipeitteellä taas partsille odottamaan, kun 200g maitosuklaata ja sellaset 30g valkosuklaata sulivat sillä välin höyryn kuumuudessa. Kreemin päälle sulatettu maitosuklaa, ja lopuksi sulalla valkosuklaalla kuviointia päälle:) Kylmänä maistuu, mutta on meinaan todella makeeta:D Itse sallin itselleni aivan säälittävän palan! Tänään annoin appivanhemmille noita paloja kiitettävän määrän rasioissa mukaan etteivät ne pääsisi täällä meillä aivan homehtumaan tuonne jääkaappiin...

Lauantaina/eilen kakkuviikonloppu senkuin jatkui, kun veljen (toinen) tyttö sai ensimmäisen ikävuotensa täyteen:)

Ai hitsit, nyt voin kertoa, että tuli vedettyä pienet kakkuöverit:D Myöhemmin tulikin sitten jälleen kerran verotettua eilisen "kunnon" aterioiden määrästä:S Silti kakut veti varmaan ihan sata-nolla kalorikilpajuoksussa...

Neiti 1 -vuotias, jonka kasvoja veljeni ei ikinä halua esiintyvän somessa tai missään muuallakaan internetissä. Toki nykymaailmassa ihan järkevä päätös:)

Tiedustelin tuossa pt:ltäni, josko saisin joskus sallia itselleni herkuttelupäiviä, ja tottahan toki se on ok:) Kuulemma periaatteessa sellainen 200g:n suklaalevy vie treeniä nelisen päivää takapakkiin, joten eihän se nyt todellakaan maailmaa kaada;) Eli eivätköhän nuo kakkuhetket olleet ihan jees:) Sitä paitsi, nautittavien kakkuhetkien jälkeen tulee aina uusi nautittava salipäivä! Tänään oli tietenkin salisunnuntai:) Mun treeni sai muuten lisää vatsalihasliikkeitä, kun tunsin sellaista enemmän/lisää kaipaavani. Jee!
Sali JA "salmon" -sunnuntai! Salilta painelin H:n kanssa appivanhemmille, jossa meille tarjoiltiin kalaa. Pitkästä aikaa kalaa! Sitä on nimittäin hiljattain mussutettu lähinnä kanaa melkein kyllästymiseen saakka. Eli NAMS!:) 

Terveellisempää viikkoa kohden -> mukavaa sunnuntaiehtoota kaikille<3

2 kommenttia:

helia Äitiyshousuista kirjoitti...

En pysty käsittelemään ton Kinder-kakun herkullista ulkomuotoa.. nyt heti tota!

Unknown kirjoitti...

Haha, joo voin kertoo et jääkaapissa viilenneenä maistuu vielä aivan kindermunan suklaalle toi kuorrutus;)